tiistai 23. huhtikuuta 2013

Sivutuulessa

Tervehdys taas pitkästä aikaa. Mitään mainittavaa tai ainakaan näytettävää ei ole viime viikkoina syntynyt joten en ole liiemmin täällä näyttäytynyt. Ja koska tietokoneemme on ollut vaihdossa niin muidenkaan blogeissa ei ole tullut paljon pyörittyä koska en ole tullut tutuksi uuden koneemme kanssa ja käyttö on vielä ontuvaa.
Mennyt pari viikkoa on ollut tapahtumien sekamelska. Ei mitään isoa, dramaattista, pahaa taikka kivaa mutta erinäisten asioiden taukoamaton vyöry jossa olen koittanut räpiköidä saamatta mitään konkreettista aikaiseksi.
Olo on kuin sivutuulessa. Pian on vuosi siitä kun perustin tämän blogin. Kauan suunnittelin ja nimet oli päätetty, alku teksti valmis, mutta aloitus vain lykkääntyi. Mieheni osti niihin aikoihin moottoripyörän vaikka minä tietysti olin erimieltä. En VARMASTI sitten tule kyytiin, senkun ajelet ja niin edelleen. "Mopo" tuli ja hetken jurnutuksen jälkeen kampesin kyytiin. Ja pian aloin jo viihtyäkin. Loppu tilanne olikin se että ajoin itsekin viime syksynä motska kortin. Niin se ihminen on heikko luonne :) Silloin viime keväänä elelin luultavasti yhtä sekavien ajatuksen ja tapahtumien aikaa kuin nytkin koska muistan kuinka motskan kyydissä tuli ajateltua sun vaikka mitä maisemien vilistessä silmissä. Ja siksipä blogin perustamisen hetkellä nimikin muuttui Ladybug sivutuulessa muotoon. Sillä on tavallaan kaksi merkitystä. Nuo ajoreissut sivutuulessa ja ne mietteet. Elämä ei ollut silloin(kaan) myötätuulta eikä suoranaista vastatuulta mutta puuskittaista sivutuulta. Kuin nytkin, ei kivojen muttei ilkeidenkään asioiden täyttämää arkea.

Siispä tässä "syy" siihen ettei mitään synny käsityö rintamalla, siis valmista. Tai tämä yksi hääppönen päähine tuli hampaat irvessä väsättyä. Novitan kevään lehdestä löytyi pitsilippis ja varastoista Tennesseetä,  70grammaa riitti, koko lievästi nafti.Tälle päähineelle oli "tilaus" eli tarvitsin pipo kauden jälkeen hatun jonka voi kiskaista hiusten peitteeksi kun suoraan uimahallilta porhallan ihmistenilmoille. Tähän kiireeseen saa kelvata ja on tullut pidettyäkin. Ihan ei ole sitä mitä olisin halunnut mutta teen myöhemmin toisen mieleisemmän.
Edellisen postauksen villasilkit ja koolauksetkin ovat hieman edistyneet mutta ne ansaitsevatkin oman postauksen kun jotain kunnollista ja valmista näytettävää on.

Toivon todella että seuraavana parina viikkona saisin varattua aikaa harrastuksille. Jotenkin sielu kaipaisi onnistumisen hetkiä ja näpräämistä :)

Moottoripyöräkausi saatiin meilläkin korkattua kun lumet lähti ja kauniita aurinkoisia päiviäkin saatiin. Siippani osti minulle viikonloppuna pikku kevarin harjoittelu pyöräksi. Toki olen isommakin jo ajanut mutta tekee hyvää harjoitella vielä aloittelijan taitojani kevyemmällä kalustolla. Koska Suzukini on kesy ja hiljainen eikä ollenkaan "äijä", sai tämä kutsumanimekseen "Ompelukone"

Eli tälläisellä Ompelukoneella minä sitten ajokauteni aloittelin sunnuntaina.

  
Tuo lähempänä oleva on minun menopeli.
Ja tässä vielä kuva tuolta ajelulta.
Vielä ei jäät ole järvestä sulaneet.Lopuksi toivotan tervetulleeksi uudet lukijani Linnea Borealis ja Tikutin. Hauskaa että löysitte tänne. Tulen vastavierailulle teillekin käymään. Viimeistään kun saa nää tietokone hommelit haltuun. Nyt muuten oon tällä vanhalla koneella joka on tytön käytössä. Ja siitä tulikin mieleeni että hän tulee pian koulusta ja antaa varmasti lähdöt minulle tältä koneelta. On nimittäin odotettavissa vihainen teini. Ei mennyt mopo kurssin teoriakoe aamulla läpi...siis kapinaa tiedossa tänä iltana, käääääk....

7 kommenttia:

 1. Onnea uudelle upealle Ompelukoneelle - hih, hauskin kuulemani nimi moottoripyörälle.
  Samoin onnea ja ihania huristeluja vielä melko tuoreen harrastuksesi parissa :). Hattua nostan!

  Oli mukava lukea tarina sivutuulesta. Olen itsekseni miettinyt mistä tuo persoonallinen sivutuulessa tulee blogisi nimeen. Nyt sekin selvisi.

  Kivan näköinen ja varmasti tarkoituksessaan hyvin toimiva päähine, vaikka se ei sinua itseäsi niin kovasti miellyttäisikään.
  Toivottavasti saat nyt varattua kaipaamaasi aikaa harrastuksillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, toivottavasti "ompelukone" tikkaa luotettavasti:) En ole tainnut aiemmissa postauksissa tuosta nimen synnystä kirjoittaakaan. Juu, onhan se kovin kumma nimi. Tytär ainakin katsoi pitkään ja oudosti minua, kun kuuli nimestä,hih.
   Aika on kovin hupenevaa, näin keväällä niin moni asia kaipaa huomiota ja vie sitä aikaa. Mutta koitan ehtiä harrastelemaan.

   Poista
 2. Oli kiva lukea tarinasi blogin synnystä. Olet tarkkaan miettinyt blogillesi nimeä. Tuo tarina sivutuulesta voisi olla kertomus melkein omista tunteistani tämän kevään aikana:)

  Minusta tuo päähine on kaunis. Hauskoja ajohetkiä ompelukoneellasi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, hattu tuli tosiaan tarpeeseen ja on käytössä muutenkin kuin uimahallipäivinä.
   Elämässä on aika usein sivutuulta. Se pitää valppaana :)

   Poista
 3. http://sinunhe.blogspot.fi/2013/04/alku-taasen-hankalaa.html
  Arvaat varmasti kuka ;)

  VastaaPoista
 4. Sivutuulta on tänä keväänä riittänyt täälläkin. Mutta ehkä se on niin, että kun niistä tuulista taas selvitään, seuraa ihana aurinkoinen, lempeätuulinen jakso. Toivotaan ainakin niin. Ei siis muuta kuin hatuista kiinni ja tuulta päin taas =) On sulla muuten hieno Ompelukone.

  VastaaPoista