maanantai 7. tammikuuta 2013

Punainen piristys

Loppiainen ja viikonloppu meni ihan koti ympyröissä. Ulkoilua, kaupassa käyntiä, siivousta ja onneksi myös hieman käsitöitä. Langan kulutus projekti jatkuu ja nyt supistui 215 grammaa punaista hahtuvalankaa. Puolitoista sitten Tallinnasta ostetusta kerästä on aiemmin tehty pieni huovutus kokeilu pannun alunen mutta nyt sain käytettyä kerän loppuun. Ilman kummenpaa suunnitelmaa virkkailin isoäidinneliöitä neljä saman kokoista kappaletta. Sen jälkeen lappuset kävivät hienopesu neljässäkympissä. Lopuksi kokosin ne isoksi neliöksi. Ja näin syntyi liina olohuoneen arkkupöydälle.
Kokoa sillä on 63x63cm. Ja värihän on niiiiiin punainen että luulen sen olevan jatkossa joulukuun sisustusta meidän huushollissa. Mutta taas hupeni lanka varasto ja vieläpä kohtuu onnistuneesti. Kuvassa on myös mustat peruslapaset seiska veikasta, tyttären pyynnöstä tehdyt. Niihin meni melkein loppu musta seiska veikka kerä, 45grammaa. Nuo on niin onnettoman kaposeksi tehty että lankaakaan ei enenpi kulunut. Toive oli nimen omaan että käteen käypäiset suvikelin lapaset joita pidetään yksistään.

Ja taas on 260 grammaa lankaa käytetty. Joitain neulomuksia odottaa viimeistely töitä. Minun pajassa vaan sattuu olemaan ruuhkaa viimeistely osastolla. Mutta kun "henkilökunta" eli minä itse, saadaan motivoitua hommiin niin eiköhän jotain taas ole mitä tuoda tännekin julki.

Ja lopuksi tervetuloa uudet lukijani Cesilia49 ja Sinipellavainen. Uudet lukijat ilahduttavat aina.

Kuulumisiin!

5 kommenttia:

 1. Ihanan värinen liina! Meidän firmassa on sama vika, viimeistelymotivaatio tuntuu olevan vähän kateissa. Uutta sen sijaan saadaan alulle ongelmitta.

  VastaaPoista
 2. Kiitokset Huopatossunen ja Krista. Huomasin vain kuvaa myöhemmin katsoessa että palat on tullut ommeltua eri järjestykseet kuin oli tarkoitus. Nuo tumma "sisustaiset" palat oli tarkoitus olla vastapäin eikä vierekkäin. Ehkä korjaan sen myöhemmin tai sitten en. "Viimeistely osastolla" kiireessä sattuu näköjään mokiakin :)

  VastaaPoista
 3. Mielettömän ihana punainen väri... <3 Mä en ole alkuvuonna saanut aikaiseksi oikein mitään; en missään asiassa. Asialle tarttis varmaan tehrä jottain ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä se on välillä pitää luovaa taukoa. Siitä se into kasvaa...

   Poista