maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kesästä hurmaantunut

Kesä on hurmannut minut valtaansa niin tehokkaasti etten ole millään malttanut sen enenpää blogata kuin käydä kommentoimassa lukemiani blogeja. Pikaisesti olen piipahtanut silloin tällöin lukemassa, kuten viime perjantaina. Juuri kun olin kirjoittmassa kommmenttia ensimmäiseen blogiin, ukkonen pamahti jossain hyvin lähellä ja netti yhteys katkesi. Laajakaista ei sen jälkeen toiminut ja olemme nyt vara systeemien armoilla kunnes saamme uudet laitteet. Ja tää yhteys takkuilee ja paljon. Olen kuitenkin päättänyt että jonkinlaisen päivityksen saan tehtyä tänään vaikka väkisin.
Työ reissu Saksaan meni odotetuissa, kiireisissä, tunnelmissa. Vapaa aikaa ei juuri ollut ja suunniteltu projektikin meni viime metreille, mutta saimme kuitenkin sen päätökseen. Hyvä niin ja vielä kun saimme kahdelta taholta vilpittömät kiitokset, niin reissusta jäi hyvä mieli. Seuraava reissu on kesä-heinäkuun vaihteessa näillä näkymin. Koti joukotkin olivat pärjänneet. Maanantai ja tiistai oli mennyt ennen kun olivat "rytmiin" päässet mutta sen jälkeen hommat olivat sujuneet. Perjantaina minua odotti pitsa ja vadelmajuustokakku. Taisi täällä silti olla ihan pikkusen ikäväkin...
Tämä kesä on monin tavoin poikkeuksellinen. Lomallekin pääsen vasta kun tuo toinen työ reissu on pois alta. Onneksi tässä välillä on tuo lomaviikko koko perheen kanssa. Onkin ainut viikko tänä kesänä että koko poppoo on yhdessä. Sitten on vielä tyttären ripari ja siihen kuuluvat juhlatkin tiedossa. Koska sitä "kunnollista" lomaa leppoisine päivineen taitaa olla luvassa varsin vähän niin käsityö rintamallakaan ei taida olla saavutuksia luvassa. Eli blogissanikin pidän taiteellisen vapauden postata muista tapahtumista ja vaihtelevalla taajuudella. Toivottavasti ette pistä pahaksenne...
Helle sää tainnuttaa, silti puutarha hommia pitää päästä tekemään vaikka vähän kerrallaan. Nyt on nautittava pihasta ja lämpimästä, ei tiedä kauanko tätä kestää. Jokunen kuvakin on tullut räpsäistyä.

Oi, aina niin ihana omenapuun kukka


Tuo on aina niin suloinen.
Suloinen on myös tämä, 
meidän "Mummo"Puutarha kompostin tyhjennyksen yhteydessä
esiin tupsahti tämä söpöläinen.


Ihan pikkuruinen hiiripoikanen.
On ne eläin vauvat niin suloisia.

Ensi päivykseen yritän saada tikuteltua yhden topin valmiiksi. Se olis tarkoitus saada reissuun mukaan joten voipi olla että maltan rauhoittua neuleen äärelle ,eihän tällä kuumalla jaksa koko ajan poukkoilla muissakaan puuhissa. Kaikille ihanaa kesää niin töissä kuin lomallakin. Nautitaan tästä lämmöstä ja auringosata. Kuulumisiin.

6 kommenttia:

 1. Mukava se on lukea muitakin kuulumisia kuin vain neulerintaman saavutuksia, joten anna palaa vaan =) Itsehän sitä jokainen päättää, mitä blogissaan turisee. Vähiin ne voivat minunkin valmistuneet neuleeni tänä kesänä jäädä, vaikka nyt KYHiin ilmoittauduinkin. Mutta valmistuu mikä valmistuu, onpa sitten syksyllä taas uusia UFOja mistä jatkaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on. Minulta KYH on vielä kokeilematta. Ehkäpä joku kesä pystyn osallistumaan jos tempaus saa jatkoa. Niitä UFOja jostain syystä tuppaa syntymään enemmän tällä päin kuin valmista :)

   Poista
 2. Voi hyvät hyssykät miten suloinen mummo! Aivan ihana koiruli. Pihahommat ja muut kiireet jättävät käsityöt vähän taka-alalle mutta kyllä niidenkin aika varmasti vielä tulee. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummeli on seitsemän vuotias ja rauhaa ja päivä nokosia arvostava :)Tällä helteellä pitäsi jättää taka-alalle kaikki paitsi ehkä uiminen. Pihatöitä kyllä olisi jos jaksaisi vain tehdä.

   Poista
 3. Mukavastihan kotiväki pärjäsi matkasi ajan. Tehnee joskus ihan hyvää niin pieni ikäväkin kuin se, että äiti ei ole aina huolehtimassa ;).

  Melkoinen aktiivikesä sinulla onkin meneillään. On kiva lukea muustakin kuin käsitöistä ja katsella samalla kauniita kuvia.
  Rapsutuksia "mummo"-söpöliinille:)
  Nauttikaahan ainokaisesta yhteisestä lomaviikostanne, toivottavasti säätkin suosivat!

  VastaaPoista