tiistai 11. kesäkuuta 2013

Toppi valmiina

Sateisen päivän sattuessa joudin lopultakin kirjoittelemaan tänne ennen kun riennän töihin. Viime bloggauksen jälkeen on taas "kommellus" seurannut toistaan joten tuo käsityö puoli takkuaa. Kommelluksista sen verran että minua on purrut punkki ja hysteerikkona kävin tietysti lekurilta antibiootti kuurin. Puutarha töissä pikku muurahaiset elikkä kusiaiset polttivat toisen polveni yhdeksälle tulen punaiselle patille. Tytär sairasti mahataudin. Porkkanoita pilkkoessani pilkoin palan peukaloani. Siiät seurasi lääkäri reissu, ei sentään tikkejä mutta peukalo paketointiin ja nyt pidän sitä liimalla läjässä. Ja palan painikkeeksi poika kaatui eilen pyörällä ja toinen polvi ja kyynärpää on rajulla asfaltti ihottumalla. Elikkäs näin meillä valmistaudutaan lomareissulle :)

Onneksi ennätin neuloa loma topin valmiiksi ennen peukalo tapaturmaa. Viimeistelyn teinkin tässä tapauksessa peukku pystyssä ompelukoneella. Toppiin löytyi langat omista varastoista ja ohje on tämän kevään tai kesän Novita lehdestä. Ja lankana on Novitan Puro Batik ja Miami, menekki 200 grammaa.Yleensä Novitan koot ovat turhan väljiä joten tällä kertaa tein pienempää kokoa. Ja enpä tiedä kannattiko tässä tapauksessa. Nooh, neuleet tuppaa venymään käytössä mieluummin kuin kutistumaan. Niin tai näin toppi pääsee matkalaukkuun. Myrkylintu huivia en nyt uskalla neuloa ettei peukusta jää vahingossakaan veri tahroja neuleeseen. Niinpä käsityö hommista olen sairaslomalla.

Tänäkin vuonna järjestetään KyJy. Olen ollut kahtena edellisenä vuonna joten kiusaus on nytkin suuri. Ongelma on nyt se ennen voi olla yhtään varma pystynkö/ennätänkö oikeasti aloittamaan annetussa määrä ajassa 20 neuletta /virkkuuta. Elokuun jälkeen minulla on/pitäisi olla aikaa nelomaan mutta nuo aloitukset voi tehdä tiukkaa. Niin paljon on tuolle heinäkulle jo nyt tekemistä. Mieli tekisi mutta järki kieltää osallistumisen. Ja harkinta aikaa minun tapauksessa on vain pari päivää. Sen jälkeen en ole sähköpostin äärellä viikkoon. Iskee paniikki!!!

Meidän lomareissu "alkaa" siis perjantaina. Ensin viemme koira ystävät omaan "hotelliinsa" perjantai aamupäivällä ja sitten suuntaamme täältä Itä-Suomesta kohti Helsinki-Vantaata. Illalla piipahdamme tuttujen luona visiitillä ja hotelli yön jälkeen lauantai aamuna kentälle. Ja palamme juhannuspäivän illalla kotiin. Jos entiset merkit pitävät paikkansa loma agendaan ei juuri kuulu paikallaan oloa vaikka sekin olisi hyvä vaihtoehto. Meidän sakki on vaan liikkuvaa joten koska kamerakin pysyy visusti mukana niin toivottvasti saamme ikuisettua palan kaunista Adrianmerta teillekin tuliaisiksi.

Tämä siis lienee viimeinen postaus ennen lomaa. Siis ellei hulluus iske ja ilmottaudun KyJyyn:)
Ihanaa viikkoa ja juhannusta sitten kaikille ja kuulumisiin!!!

6 kommenttia:

 1. Kaunis toppi, niitä tarvitaan aina :) kyllä teidän perheelle vaan sattuu ja tapahtuu. Toivottavasti olette kaikki kunnossa jo. Mukavaa lomareissua, ja tottakai sinä ilmotaudut KyJyyn! Minäkin ilmottauduin vaikka viime vuotisesta ei kannata paljon mainita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset. Juu, kyllä meille tuntuu sattuvan yhtä sun toista. Onneksi ei pahempaa. Viime vuonna KyJy ei mennyt ihan nappiin minullakaan. Katsotaan miten tänä vuonna...

   Poista
 2. No onpa sinulla totisesti ollut "ohjelmaa" viime aikoina. Onneksi olet kuitenkin ns. yhtenä kappaleena edelleen. Kaunis toppi, tokihan se kannattaa lomalle mukaan pakata. Ja olen samaa mieltä Heffaklumpenin kanssa: totta kai ilmoittaudut KyJyyn mukaan! Aloitukseksihan riittää se, että luo silmukat työtä varten puikoille joten nou hätä ;) Minä olen mukana vielä KYHissäkin ja meidän viikon mittainen lomareissumme osuu juuri heinäkuun loppuun niin, että KYH-aikaa menee viikko, samoin KyJyn aloituksen pitäisi käytännössä saada tehtyä ennen lomaa. Mutta molemmissa pörrään silti mukana =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan yhtenä kappaleena, tai tuosta pää kopasta en tiedä, taitaa rakoilla:)
   Nimittäin sorrun tänäkin vuonna lähtemään KyJyyn...
   Neule rikasta kesää sinulle.

   Poista
 3. Kauniin topin olet ehtinyt tehdä :).

  Voi teidän harmillisia "kommelluksianne" :(. Peukku sinulla nyt onkin valmiiksi pystyssä ettei vain tulisi enää lisää tuollaisia sattumuksia.

  KyJy-asiaa en tohdi samankaltaisen pohdinnan kanssa painiskelevana kommentoidakaan :D.

  Oikein mukavaa ja antoisaa lomareissua teille! Jäämme odottelemaan ikuistettua Adrianmerta tuliaisina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset!
   Peukku tosiaan on pystyssä ja juuri muuhun siitä ei vielä olekkaan. Sittenkin päätin lähteä KyJyilemään, ei hyvää seuraa siitäkään.

   Poista