perjantai 26. heinäkuuta 2013

Eipä naurata ei

Minne voi hävitä pyöröpuikot? Sitä olen tässä iltapäivän ihmetellyt. Olisin laittanut aluille vielä viimeiset kaksi KyJy työtä mutta niille sopivat pyöröpuikot ovat kateissa. Ja koska varmuudella tiedän että vielä alku viikolla ne olivat ihan näkyvillä niin JOKU on ne taas hävittänyt. Tällä katoamisellahan ei tietenkään ole mitään tekemistä sen kanssa että vihdoin ja viimein sain siivous inspiraation. Eihän siivotessa mikään häviä, paremminkin päinvastoin. Eli siis MINÄ en ole syyllinen vaan JOKU. No niin varmaan, uskoo ken haluaa. Oli miten oli, puikot pysyvän kateissa ja meikäläisen otsasuoni pullisteleee kiukusta.
Tällä viikolla olen puskenut siis KyJy aloituksia urakalla. Enää nuo kaksi puuttuu johon langat hankin tänään. Päivitän tuon Tempaukset välilehden lähi päivinä kun saan nuo viimeisetkin kaksi alulle. Muutakin vastarintaa tämä KyJy projektini on kohdannut. Yhtä neulottua jämislanka peittoa tehdessä sattui työtapaturma. Kävi nimittäin näin...


Ja kun tilalle lähdin korvaavaa hankkimaan, nämä kaikki lähtivät kaupasta mukaani...


Eli kaksi eri pituista kaapelia, liitäntä kappalleet ja kutosen päät. 

Näistä soveltamalla saan ehkä toisen noista KyJyistä alulle jos tosiaan käy niin etteivät kadoksissa olevat pyöröt ilmaannu viikonlopun aikaan. Olen nimittäin päättänyt että nyt kaikki aloitukset laitan puikoille ja sitten voin rauhoittua muihin puuhiin. Tytär tulee huomenna vaellusriparilta kotiin ja viikon päästä meillä juhlitaan rippijuhlia. Eli siis ensi viikolla, joka on myös samalla viimeinen lomaviikkoni, on ohjelmassa juhliin valmistautumista, kampaajalla käyntiä ym. 

Ai niin. Koska en ole ilmeisesti vielä tarpeeksi työllistetty niin hankin itselleni vielä pikkaisen ompelu töitäkin.


Näistä pitäisi tekaista kesämekko juhliin. Ja jos siitä ei tule mieleistä niin tässä osoitteessa nähdään ensi viikolla "mitä mä pistän päälleni" hermo romahdus.
Ei mutta nyt menen vielä kerran penkomaan kaikki mahdolliset ja mahdottomat paikat jossa kadonneet pyöröt voisivat olla. Taitaa olla jääkaappi ja pakastin tosin ainoat paikat joista en vielä ole katsonut... pitäisiköhän nekin varmuuden vuoksi tutkia?

6 kommenttia:

 1. Viimeksi siivotessani se Joku vei minun napit jonnekin. Sillä Jokulla on kohta aika hyvä varasto jos snun puikot on samalla Jokulla. Olet pistänyt vauhtia Kyjyyn. Minulla kaikki aloitukset tehtynä mutta tänään ilmestyneessä Novitassa oli niin monta ihanaa mallia. Saas nähdä tuleeko viime hetken muutoksia. Kaunis mekko tuosta kankaasta varmasti tulee. Laitoin sinulle eilen postia. Varmaan ensi viikolla perillä jos Joku ei hukkaa sitä matkalla. Toivottavasti ei!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopa on ehtiväinen JOKU :)
   Minä odotin uuden Novitan saapumista ja nappasin yhden mallin KyJyyn mukaan. Toivottavasti Joku ei sentään postin kulkuun kajoa... ilmoittelen ensi viikolla miten käy.

   Poista
 2. Katsopa niiden vaatteiden taskuista jotka sinulla oli päälläsi siivotessasi. Minulla on tapana laittaa tavaraa taskuun ja sitten unohtaa ne sinne :D

  Hyvät uudet puikot olet ostanut. Vaihtopäät ja eripituiset kaapelit ovat huippukeksintö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne taskut voisikin vielä tutkia. Siippani epäili meidän koiraa. Noutajamme nimittäin pätki aiemmin bambuisen virkkuukoukkuni. Mutta nyt ei ole mitään todisteita koiran tekosista joten JOKU muu pyöröt on kadottanut.
   Minulla onkin jo aiemmalta projektilta yhdet paksut vaihtopäät ja lyhyt kaapeli, joten hyviksi olen nuo todennut. Sitä mukaa kun uusittavaa tulee hankin tilalle Knit Pro sarjaa. Ruusupuiset sukkapuikot ovat myös ihanat.

   Poista
 3. Hih, toivottavasti tuo JOKU ei tule meillä käymään, siitä seuraisi nyt katastrofi :d.

  Oletpa sinä ahkeroinut KyJy-aloituksissa.
  Toivottavasti viikostasi juhlineen tulee ihana ja ikimuistoinen valmistelukiireistä ja loman loppumisesta huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule, JOKU on kait edelleen meillä tai ainakaan se ei ole palauttanut kadonneita pyöröpuikkoja :(
   Toivottavasti valmistelut onnistuu ettei vallan stressi pukkaa päälle. KyJyt on nyt sentään aloitettu ja niitä jatkan juhlien jälkeen.

   Poista