perjantai 30. elokuuta 2013

Pienellä tauolla käsitöistä

Viikko taas vierähti ,hups. Yövuoroa neljä päivää ja univelkaa ties kuin paljon, yhden tyttären "pilattu" elämä (jälleen kerran) ja niska jumi ovat tämän viikon tulos. Tässä odotellaan yövieraita saapuvaksi ja kotihommelit olis vielä kesken, onneksi veljeni vaimoineen eivät säikähdä pienestä. Huomenna ollaan menossa juhlistamaan serkkumme tuloa miehen ikään, eli viiskymppisille. Ja koristeena kakun päälle, sunnuntaina aamupäivällä lähtö työreissulle Saksaan ensi viikokoksi, laukkukin täytyisi siis pakata. Missäs välissä sitä down shiftais? Juu tarvii vissiin se jo unohtaa.
Elikkä palaan näihin kuvioihin ja teidän blogeihinne viikon päästä. Matkaan lähtee pari hömppä lehteä ja kirja ja taidan kokeeksi pakata myös yhden KyJyn rääpäleen. Toive ajattelua että joutaisin noita tarvitsemaan mutta yrittänyttä ei laiteta.

Aina täytyy järjestää aikaa
myös kauniille asioille...


Alppikärhöni mun ilostuttaa näin loppu kesästä.

Hyvää viikonloppua ja ensi viikkoa!

Pitäkää lippu korkealla ja puikot ja koukut vauhdissa...

5 kommenttia:

 1. Tsemppiä kiireiseen arkeen. Down shiftaaminen täytyy koettaa ujuttaa kiireiden väliin kuten tuon alppikärhön kuvaamiseen. Rauhoittava kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisikin pysähtyä useammin ihastelemaan pieniä yksityiskohtia ympäristössään. Se olisi rauhoittavaa kaiken kiireen keskellä.

   Poista
 2. Sullahan kiirusta pitää. Tsemppiä kiireen keskelle ja hauskaa työmatkaa:) Kaunis kärhö!

  VastaaPoista
 3. Upea alppikärhö!

  Onnistunutta matkaa Saksaan, toivotaan että tiiviin ohjelman lomaan jäisi aikaa myös rentoutumiselle.

  Täällä ovat puikkojen ja koukkujen sijasta vauhdissa vain sudit, telat ja vastaavat - remppavaihe on nyt kiivaimmillaan. Blogeja käyn toki lukemassa yöpalaksi myöhentyneitä päivällisiä popsiessani. Käsitöitä on jo tullut ikävä.

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti löydät aikaa myös lepäämiseen ja rentoutumiseen jossakin välissä. Siihen asti ei muuta kuin tsemppiä! Terv. 2 viikon univelat selässään kinttaava =)

  VastaaPoista