keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Viimeiset valmiit KyJyt

Niin tässä KyJyssä kävi kuten jo olen ounastellutkin. Kaikki keskeneräiset työt eivät valmistu. Eilen sain viimeisteltyä kaksi ja loput kolme keskeneräistä valmistuvat sitten toivottavasti kevään kuluessa. aikaa on toki vielä jokunen päivä mutta valmiiksi ei ehdi enää mitään, onhan tässä muutakin hommaa näinä päivinä.

Jos olisin ollut kovin motivoitunut ja ahkera olisi noilla kaikilla ollut mahdollisuus valmistua. Tuli muita mielenkiintoisempia projekteja väliin ja siinäpä se sitten olikin. Viime vuonna puristin kaikki loppuun ja viimeisimpiä väsäsin aattona. Minulle tyypillistä on se että teen lupaamani asiat vaikka väkisin valmiiksi. Siksi tämän Kyjyn "epäonnistuminen" harmittaa vaikka leikkimielistähän tämä on. Jospa tämä opettaisi minulle jotain, aina ei tarvitse onnistua. Päällimmäisenä jää kuitenkin mieleen hauska projekti ja mukavia valmistuneita neuleita, no jokunen vähemmän onnistunutkin.

Kuten nämä viimeisimpänä valmistuneet sukat...

Kyjy 19 Kohtisuoraan neulotut sukat


 Lankana Regia Hand-dye-Effect ja ohje Dropsin.
Ja kuten kuvasta näkyy toinen on selvästi isompi kuin toinen. Sen verran pitkäksi venyi tämä sukka projekti että varmuudella en muista mitä puikko numeroa tuossa ensimmäisessä, pienemmässä, käytin. Luulen että tässä toisessa on ollut puolta numeroa suurempi pyörö puikko.
Ja tuosta langasta ja tällä mallilla liian lötköt sukat muutenkin minun makuuni. Menevät uni sukiksi.

Sinänsä kiva ja erillainen malli mutta valitsisin langan toisin jos toiset tekisin, luulen että en tee...


Sitten KyJy 2 Koiran leluja


Tässä Novitan Hanko langan jämistä virkattuja koirien leluja.
Menevät Joulupukin säkkiin kullannuppusille...

Tässäpä vihon viimeiset valmistuneet KyJyt. Loput tulevat julkisuuteen kun ne tulee valmiiksi. Kaikille KyJyyn osallistuneille onnea viimeisille metreille ja kiitokset mukana olosta minun puoleltani.

Tarkoitus on vielä kirjoitella tänne ennen joulua mutta ennen sitä tsemppiä kaikille joulu valmisteluissa. Edellisessä postaukesessa harmittelin että missasin Joulupuu keräyksen. Mutta väärin ymmärryksiä väärin ymmärrysten perään, olihan se keräys vielä sittenkin käynnissä ja sain toimitettua kahdelle teinille tarkoitetut lahjani keräykseen. Toivottavasti niistä on saajilleen iloa.

Pirteetä pakkasta ja joulumieltä !

4 kommenttia:

 1. Ei valmistu kaikki KyJy-työt täälläkään... 2 villatakkia olisi pakko vielä saada valmiiksi, koska ovat joululahjoja =) Olisin minäkin useamman työn valmiiksi saanut, jos olisin tehnyt vain KyJyjä, mutta, mutta... tuli tehtyä useampi tilaustyö ja pari muuta juttua ja niihinhän se neulonta-aika marras-joulukuussa sitten tärvääntyi. Kaipa nuo kesken jäävät joskus valmistuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä.Kaipa ne minullakin joskus valmistuvat. Yhden haluan saada valmiiksi mutta kahdesta en ole edes varma. Jos UFOutuminen uhkaa niin sitten iskee purkoosi:)

   Poista
 2. Kyllä ne sieltä joskus valmistuvat - sitten aikanaan :) Tuo vihreä väri on aivan ihana, mutta joku muukin sanoi ettei pitänyt tuosta sukkalankana. Huivilankana voisi olla ihan jees.
  Kivoja koiran leluja, mulle iski nyt yksi pakkoneulomus päälle että saan kissukselle tuollaisen pallon jouluksi ;D
  Oikein mukavaa joulua, rauhallista ja iloista!

  VastaaPoista
 3. Otsikosta luulin että olit saanut kaikki kyjyt valmiiksi :) onnea kuitenkin niistä valmistuneista. Minulla jäivät myös hienosti kesken mutta onpahan ufoja ensi vuodeksi valmiina ;) hyvää ja rauhallista joulua sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista