tiistai 12. helmikuuta 2013

Sittenkin valmis

Sain valmiiksi jotain, jonka olin jo jossain määrin mielessäni hyljännyt. Viime syksyinen KyJyilyni tössäsi kolmeen keskeneräiseen projektiin. Näistä yksi oli kämmenekkäät. Edellisen vuoden KyJyssä neuloin Novitan Polku langasta huivin. Sille kaveriksi aloitin samasta langasta kämmenekkäät. Ja jotenkin tämä juttu ei kuitenkaan saanut minua innostumaan. Kämmenekkäät jäi UFOutumaan ja olin aikeissa jo purkaa aloituksen.
En tiedä minkä kipinän sain, mutta valmista tuli. Novitan lehdestä kevät 2010 Tico Tico langalle suunnitellulla ohjeella, pitsi kämmenekkäät.

Lankaa meni vain 47grammaa. Ei siis olisi täyttänyt ainakaan painonsa suhteen edes KyJy töiden kriteerejä. Kerästä jäi vielä puolet . Mitähän siitä keksisi?
Joka tapauksessa, lopputulos on ihan ok ja uskoisin että näitä tulee pidettyäkin kun kevät koittaa.

Muitakin neuleita on koitettu edistää, hidasta on. Viikon verran flunssa on yrittänyt ottaa vallan. Tänä aamuna totesin että nyt on viisainta levätä eikä painaa tukka putkella vaikka olo on kamala. Kotosalla ollaan siis tänään, lämmintä on juotu ja lepäilty. No , neulottukin hieman.

Lauantai illalla saimme tyttäremme mailmalta takaisin kotiin. Oikein tuntui onnistunut reissu oleen. Pientä ikävääkin haistoin, vaikka itse hän vakuutteli, että olisi jäänyt sinne pidemmäksikin aikaa. Niinpä niin. Mutta täytyy sanoa, että tuli todistettua, että pienikin ihminen voi murtaa palan ennakko luuloja. Saksalaiset olivat siinä uskossa että suomalaiset ovat hiljaisia ja ujoja. Eivät kuulemma usko enää, kiitos eläväisen ja puheliaan tyttäremme. Hih hih.

Pysykää te muut terveenä, minä lähen taas kokeilemaan niitä poppamiehen ja mummon konsteja flunssan hoitoon, niitä joilla sain tyttäremme toipumaan ennätys ajassa matkustus kuntoon. Heipat!

10 kommenttia:

 1. Kauniin väriset kämmekkäät! Kerropa mullekin se poppamiehen konsti flunssaan, kun ei tämä flunssa meinaa millään lähteä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poppakonstit löytyy tuolta aiemmasta postauksesta kun yritin saada tyttäremme matkakuntoon. Mutta yli annostus c-vitamiinia purutabletteja ja tuhdisti chiliä ruokaan toimi ainakin mulla. Ei mitään ärjy vahvaa chiliä, ihan Pirkan miedot chili paprikat riittää aukaisemaan tukkoisen nenän ainakin mulla :)

   Poista
 2. Hienot kämmekkäät. Kyllä kannatti tehdä loppuun. Riittäisiköhän loppulanka vielä sormikkaisiin? Tai tee niistä sukat yksivärisen langan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan riittäisi sormikkaisiin. Ja ainakin raidoiksi sukkiin. Jokin sopivan ohut yksivärinen lanka tosin pitäisi löytää. Pitänee kokeilla.

   Poista
 3. Kauniit kämmekkäät, varmasti kannatti puristaa valmiiksi. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsin tänään töihin. Jos tauti palaa niin olempa sitten uudelleen pois. Nyt riitti päivän lepo ja poppa konstit.

   Poista
 4. Hmm, miksiköhän mun eilinen kommenttini ei näy? Jokatapauksessa kauniit kämmekkäät, kannatti varmasti puristaa valmiiksi. Ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja pah, nyt tuli sitten eilinen kommentti mulle näkyviin, kun julkaisin uuden. Vaikutanpa taasen viisaalta... Hyvä että olet jo tervehtymään päin!

   Poista
 5. Hello Dear :) .
  Great blog. Interesting post.
  Have a nice weekend.
  Welcome to my blog.
  http://photographyismyexistence.blogspot.com/

  Like me on Facebook. I will be extremely grateful.
  https://www.facebook.com/pages/In-another-light/413836138693856

  VastaaPoista
 6. Kauniit kämmekkäät, oli hyvä etteivät jääneet ufoutumaan :) Toivottavasti flunssa häipyi tehotroppien myötä eikä tule takaisin. Oikein mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista