maanantai 11. maaliskuuta 2013

Aurinkoista maaliskuuta

Keväistä viikkoa kaikille. Tälläisenä aurinkoisena maaliskuisena päivänä haistaa jo kevään lähestyvän. Vaikkakin eilen aamulla kevään tunnelma oli kaukana kun aamulla pakkasta oli 29 astetta! Tänään ollaankin vain kolmanneksen tuosta pakkasesta.
Viime viikko meni ohi hujauksessa. Junioreilla oli hiihtoloma mutta me "huoltojoukot" olimme tietysti töissä. Siispä kovin kummoista ohjelmaa ei meillä ollut. Tehokkaasti silti eliminoitui minun vapaa-aikani eli aikani neulomiseen. Muutoinkin mutkia on matkassa sillä rintamalla,joten tämä ei ole postaus valmiista tuotoksista. Mutta muita kuulumisia tällä kertaa.


Naistenpäivä aloitti viikonlopun.
 Tulppaani kimppu siipaltani on vielä hyvässä kuosissa.
Tänä vuonna sain kukkien lisäksi muutakin...
Motoristi mieheni ostaa tietenkin Harley Davidson kamaa.
En pistä pahakseni, 
ajoinhan minäkin viime syksynä 
motska kortin ja kovasti
odottelen ajo kelejä minäkin.

Koska me tosiaan olimme töissä ja emme voineet ihmeempiä ohjelmia meidän lomalaisille järjestää niin tyttäremme pyynnöstä kävimme sentää shoppailu reissulla toisessa kaupungissa. Ja oikein mukava päivä olikin. Nuoriso sai tarvitsemiansa vaatteita ja kenkiä. Ja minäkin tein ostoksen. Meillä on ollut hakusessa olohuoneeseen uusi matto ja nyt iskin Ikeassa silmäni tähän.Pätkis tahtoi kuvaan väkisin. Ja samalla hän halusi esitellä uuden katu uskottavan pinkin niitti pannan, sekin viikonlopun ostoksia. Tuo matto aiheutti  tuolla vadelman punaisella väriläiskällään nyt meille sisustus kriisin. Menee verhotkin vaihtoon. Tai toivottavasti se jää siihen. Pahoin pelkään että "ongelma" lähtee leviämään. Sellainen ei olisi mitenkään uutta :)

Ensin pitää vain selvitä nuhasta. Viime yönä sain järkky nuhan ja nyt on taas poppakonstit tarpeen jotta selviän yöksi töihin. Duunini on nimittäin sen kaltaista että kovin nuhaisena sinne ei voi mennä. Hmm, ja jääkö tämä vain nuhaksi vai saanko vielä muutakin lisäksi? Ihan kuin olisin ollut vielä tätäkin vailla. Ja vielä lopuksi kuva meidän pihasta. 
Monet ovat laittaneet blogeihinsa kuvia pihoistaan ja siunailleet lumen paljoutta. Meillä sitä ei ole tämän enenpää.
 Meinaan ettei edes puutarha keinun istuin
 osaan asti kunnolla.
Vaikuttaa että monilla sitä on enemmänkin.
Toki tämä riittää kyllä minulle :)


Yritän selättää rose puseron kanssa kohtaamani
ongelman tällä viikolla ja sitten saan
jotain käsityö postausta.
Huivi onkin jo valmis mutta  
pääsee esille vasta kun puserokin valmistuu.

Keväistä viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kylläpä on koiralla söpö panta!
  Sinua onnellista muistettiin naistenpäivänä, mua onnitteli vain kummisetä lähettämällä sähköpostiin Hornetin kuvan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hornetin kuva...? No, persoonallinen lähestymis tapa naistenpäivään =) Mutta hauskaa että muisti.

   Poista
 2. Matto on hieno, mutta sen päällinen vielä hienompi ;)

  Meillä on enemmän lunta kuin koskaan aikaisemmin viimeisen 15 vuoden aikana. Minua lumi ei haittaa, mutta sen sulamisen aiheuttama loska kyllä kauhistuttaa jo etukäteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se loska. Meillä viimeinen puolikilometriä koti pihaan on yksityistietä ja se jos mikä on ruokottoman huonossa kunnossa joka kevät pahimpaan loska aikaan. Onneksi pahin on ohi päivässä tai parissa.

   Poista
 3. Kiva matto ja Pätkiksen pantakin näyttää sopivan siihen hyvin ;) Toi ongelmien leviäminen (sisustuksessa) on kovin tuttu juttu, ainakin mulle hyvin tyypillistä. Paranehan nuhastasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lääkitsin taas eilen itseäni chilillä ja lepäsin yön, eli jäi pois töistä. Tänä aamuna onkin ollut jo paljon parempi. Ehkä taas sain taudin taltutettua ennen kun ehti pahaksi.Toivon niin.
   Sisustus ongelma on ja pysyy, täytyy koittaa harkita kerrankin ennen kuin toimin. Kerrankin.

   Poista