sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Koirien kesä riemua

Tervehdys taas! Meillä päin taivas itkee tänään. Jos nyt hetken on sateessa taukoa niin jo pian tulee kahta enenpi vettä. Onneksi sentään eilinen pelasti osan viikonlopusta.  Päästiin yhdistetylle moottoripyörä ja valokuvaus reissulle ja puutarhaakin ennätettiin ehostaa. Eli sitä sitä samaa kuin niin monena muunakin viikonloppuna. Ja tietysti pähkäillä noita KyJy töitä. Siinä projektissa on jotain edistystä tapahtunut ja pian on tarkoitus julkaista KyJyn blogi sivuilla osa suunnitelmista, ehkä.

                                                      Tässä lauantain kuva materiaalia

Sodan aikaisia kivi esteitä.                                               Ja tässä juoksuhautoja. Karmivaa minusta.


                                              Ja lokki kalliolla, mikä ihastuttava lintu, hih.


Eli siis pörräiltiin pyörällä noin sata kilometriä mutta mitään kivaa kuvattavaa ei oikein osunut kohdalle. Mulla on edelliseltä keikalta parempia kuvia, laitan ne joskus toiste julki.

Moottoripyörän kyytiläisenäkin istuskelu vie voimia. Iltapäivällä puuhastelimme piha töissä ja laittelin kesä kukkia. Pihani on edelleen retuperällä. Jotain kivaa silti ikuistettiin kuvaan.


                                                 Tuo jopa lokkiakin tyylikkäämpi eläin, itikka.


                                                  Tämä tulppaani on minusta niin herkkä.

Eilisen kuvat olivat siinä. Tänään aamulla sateen tauotessa käväsimme lenkillä koiriemme kanssa. Siellä tulikin ajatus lähteä uittamaan koiria järvelle. Ja tietysti kun sinne pääsimme aloitteli satamaan joten kuvat nyt on mikä minkinlaisia. Valotukset päin sanonko mitä. Mutta koirien into veteen näistä kai välittyy teillekin.                                   Surkeasta säästä huolimatta koirat ne ottaa ilon irti elämästä.

Tuohon täytyy pyrkiä itsekin. Ei pidä sään pilata päivää. Minäpä tästä lähden neulomaan, heipä hei!

5 kommenttia:

 1. Koirista kyllä näkee, että kivaa on! Hauskoja karvaturreja. Ja niinhän se on, ettei pidä antaa sään pilata elämää. Tänä aamuna oli kyllä hieno ilman juosta töihin ja näyttää tuo aurinko nytkin paistavan. Olisi tietysti kiva, jos paistaisi vielä siinä vaiheessakin, kun kotiin pääsee ;) Mutta sadesäällä voi aina neuloa, jos ei muuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi Krista! Oli tarkoitus vastata sinulle tähän viestiin niin julkaisinkin uuden kommentin, poistin sen. Menee vielä hieman opetteluksi tää bloggerin käyttö, ehkä tää joku päivä sujuu ilman kommelluksia.
   Sadepäivänä, kuten tänään, lähden tästä ostamaan pari lanka kerää KyJyä varten.
   Hyvin malttaa kaupoissa pörrätä, tosin tähän KyJyyn aion käyttää mahdollisimman paljon jo ostettuja lankoja. Oon löytänyt itseltäni "piilottamia" lankoja joita en muistanut olevankaan. Ehkä saan niistä jotain KyJyyn.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Ihastuttavia karvaturreja sinulla, kuvista toisaankin välittyy niiden riemu, vesileikeistä, niiden touhuja on mukava seurata, paljon rapsutuksia heille:) Kaunis pitsiliina alempana:) Lämmintä kesää ja mukavia moottooripyörä reissuja sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmintä kesää sinullekin Näpertelijä! Koirani todella nauttivat vesileikeistä. Labradorinnoutjamme jopa niin paljon että ei ole niin pientä lammikkoa johon ei iso koira voisi mahalleen laskeutua. Ja mamma tykkää. Lemmikkien vilpitöntä elämän iloa on kiva katsella ja se piristää silloinkin kuin itsellä jokin mättää.

   Poista