tiistai 26. kesäkuuta 2012

UFOT valmiiksi

Hiukkasen on aikaa taas vierähtänyt. Juhannus reissuun valmistautuminen ja juhannuksen vietto hörppäsi taas aikani ihan tyystin. En siis ennättänyt kuvailemaan viimeisiä valmistuneita neuleita vaikka niin aioinkin. Ja se odottamani KyJykin jo alkoi. Muutama työ onkin jo puikoilla.

Eilen sain valokuvaajani kiinni vauhdista ja pakotin hetkeksi yhteistyöhön. Toisin sanoen valokuvia ei kannata katsella teknisellä silmällä, eivät täytä onnistuneen kuvan kriteereitä.Mutta kuvat olisivat jääneet ottamatta taas ties kuinka pitkäksi aikaa, joten parempi huonokin kuva kun ei kuvaa lainkaan, tälläkertaa.

Eli nää on nyt niitä tuherruksia jotka ovat enenpi tai vähempi vierineet UFOna.Ylimpänä tuubi kauluri Novitan Noki langasta. Tähän käytin edellisen KyJyn aikaan tekemääni villatakkiin varatuista langoista jääneitä keriä, jäi vieläkin. Tää on pyörinyt neulekorissa jo alku vuodesta lähtien.
Sitten tuo sini sävyinen pipo/ kaulaliina setti on Novitan viimekesäistä kampanjalankaa Freesiaa. Sitä piti jostain käsittämättömästä syystä ostaa kymmenen kerää, tuohon settiin tais mennä kolme. Tää setti menee käyttöön kun säät viilenee mutta villaisia asusteita ei vielä tarvii. Nää on puuvillaa ja näillä lenkkeillään pikku viileillä keleillä.
Ja sitten nuo säärystimet. Lanka on Austermann Steppiä. Ihana lanka ja ostin sen viime kesänä. Itse asiassa minun piti tehdä sukat noista jo viime kesänä. Sitten tuli KyJy ja ne jäi ufoksi. Nyt jatkoin niitä, mutta sukan terästä alkoi muodostumaan sellaset muoto puolet että muutin suunnitelmaa ja nyt ne on säärystimet. Palaan tuohon lankaan ja sukkiin joskus paremmalla ajalla.

Sitten tulee kuva jostain pienistä ja kivoista asioista.


Perheen jäseneni olivat löytänee minulle pikkuisia puisia Ladybugeja. Somia.

Sitten minun piti kokeilla virkata noita orvokkeja. Punainen on seiska veikasta ja tuo hailakka pieni ruutu on jostain iän ikuisesta ohuesta virkkaus langasta. Ihania virkattavia. Valitettavasti orvokkien virkkaus jää alaneen KyJyn jalkoihin.

KyJy aloitukset päivitin tuhon sivu palkin listaan. Eli aloituksia on. Niistä enenpi toisena päivänä. Nyt on nimittäin liian kaunis ilta sisällä vietettäväksi joten painelen tästä puutarha töihin.
Näkyillään.

6 kommenttia:

 1. Tosi namun väriset nuo säärystimet. Munkin tekisi kovasti mieli koittaa opetella noiden orvokkien virkkaaminen, mutta nyt KyJy vie kyllä kaiken käsitöihin liikenevän ajan, joten ehkä sitten ensi keväänä...Jos enää muistan koko orvokkia =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, nuo ihanat orvokit. Eivät onnistuneet ihan ekalla yrittämällä mutta lopulta kyllä. KyJyn alle jää tuo ihanuus mutta vuoden vaihteessa sitten palaillaan asiaan, jos minä muistan itte, niin lupaan muistutella sinuukin. Hih.

   Poista
 2. Ufojen valmistuminen on aina ihanaa:) ja hienoja niistä tulikin! Nnuo orvokit ovat kauniita mutta Kyjy siirtää minullakin kokeilun myöhäisempään ajankohtaan.. meillä on leppäkerttu kausi menossa kotona, kuopus tykkää kaikesta missä on "nykkapiikkejä" (nyckelpigor) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo orvokki on kiva malli ja ainahan siitä voi tehdä jotain pientäkin. Mutta joskus myöhemmin sitten. Leppäkertut on muuten lähes ainoita ötököitä jotta voin sietää. Esimerkiksi kammoan hämähäkkejä ja muita vikkelä jalkaisia.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Juu ne on somia, kiitokset kuuluu mallin suunnittelijalle. Noille orvokeille löytyy oma blogikin.

   Poista