maanantai 18. kesäkuuta 2012

KyJy suunnitelmat

KyJyn alkuun enää pari päivää. Lisäsin KyJyä varten tekemäni alustavan työlistan tännekin blogiin, tuonne sivupalkkiin. Päivitän listaa sitä mukaa kun muutoksia tulee tai kun aloitan neuleita /virkkuita. Tuon tempauksen kulkua voitte seurata Blogista KyJy 2012. Olen siellä, yllätys yllätys nimellä Ladybug.

Minulla on vielä muutama kesken eräinen ufo neule työn alla/viimeistelyä vaille. Koitan saada ne tänään vielä ennen töihin lähtöä valmiiksi ja huomenna kuvattua ja laitettua tänne blogiin. Ovatpa sitten pois edestä pyörimästä. Kohtahan noita kesken eräisiä taas piisaakin roppakaupalla, toivottavasti ei kaikki 20 KyJyä kuitenkaan yhtä aikaa, vaan ennätän jotkut jo saada valmiiksi ennen kun kaikki pitää olla aloitettuna.

Viikonloppu meni enemmän ja vähemmän sateisissa merkeissä. Sen verran ennätin puutarha töihin että ruusu puskia sain karsittua. Siitä todisteena sormissa piikkejä vähän joka kohdassa, vaikka hyvät hansikkaat olivatkin käytössä. Miksi minulla on edes ruusuja?

Palaan (toivottavasti) huomenna tänne kuvien kera. Ja keskiviikkona KyJy alkakoot. Onko tällä viikolla tosiaan jo juhannus? Miten tämä kesä menee näin nopeaa? Onko muillakin samaa havaittavissa?

3 kommenttia:

 1. KyJyn alkua odotellaan täälläkin! Mulla ei kyllä ole mitään toivoa saada kaikkia UFOja alta pois, mutta jatketaan niitä sitten tammikuussa =) Sinä meinaat oikein ottaa varaslähdön KyJyyn, jos keskiviikkona aloitat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Krista! En osaa sanoa mistä sain päähäni että aloitus on 20 pvä. Olisinkohan oikeasti muuten edes huomannut että olen liian aikaisessa jos et olisi kommentoinnut tänne? Hyvä että Emo huolehtii. Olenkohan minä nyt kuitenkin pikkasen liian hätäinen?

   Poista
  2. Taidat olla vain innokas =D ja sehän on pelkästään hyvä, eikö. Jospa tuo 20. pvä tuli siitä, että ilmoittautuminen päättyy silloin? Ja eihän tämä nyt niin pilkun päälle ole, jos olisit keskiviikkona jo aloittanut, ei kukaan olisi sinua siitä tilille pannut ;)

   Poista