keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Railin kanssa

Nyt passaa paistatella päivää. Aurinko on armollinen meillekin ja naapuritkin ovat heräilleet parhaillaan ruohon leikkuuseen. Joutihan tässä yövuorolainenkin jo yhden aikaan heräilemään. No onneksi  sain nukkua niinkin kauan.
Itse asiassa, sain viimeisteltyä juuri uusimman neule väkerrykseni. En pidä itseäni kovin vakavasti otettavana ja muutenkin hurahdan milloin mihinkin ei niin hohdokkaaseen hommaan. Niinpä tein itselleni uuden perheen jäsenen. Ja koska hän valmistui äsken, niin hänet nimesin tämän päivän nimipäivä sankarin mukaan. Saanko esitellä, Raili.

Jaa, taas olisi voinut paremmin tuo kuva kollaasin valmistella. Eipä takerruta pikku seikkoihin.
Elikkäs tää pupunen on Suurikäsityö 4/2012 lehdestä. Lankana on Novitan Hanko. Silloin tällöin on hauskaa tehdä jotain vähemmän tarpeelista ja taidokasta. Menenkin pian tuonne kaveriksi istuskelemaan , kyllä Railin kanssa kelpaa kaffet juoda.

Ennen sitä pari kuvaa. Bongasin omalta pihalta  leppäkertun eli tässä on nyt se aito Ladybug.

                        Ja koska tänään paistaa aurinko niin lopuksi kuva toisenkinlaisesta auringosta..                                             Viikon päästä alkaa KyJy, en malta odottaa...

2 kommenttia:

 1. Voi, että kuinka lutunen Raili,hih, kyllä kuppi jos toinenkin maistuu tuossa seurassa:)Olen samaa mieltä, joskus on mukava tehdä jotain "tarpeetontakin" ja ovathan pehmot niin ihania:)Kauniita luontokuvia, luonossa on mukava samoilla ja ihastella sen kauneutta:) Aurinkoista viikonloppua sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Railin kanssa kelpaa kahvitella. Nyt hän istuskelee paraati paikalla olkkarissa koirien ulottumattomissa. Muuten Railille voisi tulla tukalat paikat.
   Minä viihdyn luonnossa ja vähintään omalla pihamaala on kiva käppäillä jos ei pidemmäs ehdi. Tänäänkin huomasin rentoakankaalin jo kukkivan.

   Poista