maanantai 2. heinäkuuta 2012

Reissuun lähdössä

Meidän perhe suuntaa pohjoiseen päin . Tarkoitus on viettää vajaa viikko retkeillen ja luontoa ihaillen kera koiriemme. Jos onnistuu, laitan jonkun luonto kuvan tänne tuolta reissun päältä.

KyJy neuleita lähtee jokunen mukaan, ehkä ennätän matkustaesa neuloakin. Jää nähtäväksi.

Piipahdin juuri blogissa valkeat langat. Ja yllätys oli melkoinen kun luin voittaneeni arvonnassa. Minä en kyllä koskaan mitään voita joten täähän on jännää. Kiitokset Kristalle.

Olemme siis lähdössä ja nyt lähden aamukaffelle ja kullan muruja herättelemään. Siippa ja koirat ovat jo täydessä touhussa mutta perheen teinit eivät luultavasti herää niinkään helposti. Uskaltaudunkohan ollenkaan mennä nykimään heitä vai meneeköhän reissu pilalle jo ennen kun ehdimme lähteä? Ehkä puolen tunnin päästä vasta...

Palaan KyJy tarinoissa matkan jälkeen ja tietysti saatte nauttia erinomaisista luonto kuvista, mikäänhän ei voi mennä pieleen. Kaunista viikkoa  kaikille.

1 kommentti:

  1. Onnittelut arvontavoitosta! Ukkokultahan se nimelläsi varustetun lappusen kulhosta nosti, joten kiitokset menevät onnettarelle =) Ei muuta kuin oikein hyvää lomaa! Toivotaan että sää suosisi reissuanne!

    VastaaPoista