tiistai 10. heinäkuuta 2012

Loman jälkeenkin on elämää

Hei vaan taas. Lapissa on käyty ja kotiinkin saavuttu. Eli viime maanantaina lähdimme Ranualle ajelemaan matkailuautolla ja visiteerasimme muutamissa paikoissa ja kotiin rantauduimme sunnuntai iltapäivällä. Matka oli pitkä, välillä hammasten kiristystäkin, täynnä ihmetyksen aiheita ja loppu tulos onnistunut. Paluu arkeen on ollutkin pyykin pesua ja kaikkea sitä mitä jokaisen arkeen kuuluu, jopa kesälomalla.
Ilahduin kovasti kun huomasin että loman jälkeenkin on elämää. Toisin sanoen, reissuun lähtö aamuna vierailin Kristan blogissa ja hämmästyksekseni luin että voitin arvonnassa. Ja kiva yllätys saapui tänään.

Huono kuva, pahoittelut. Mutta sisältö mieluinen. Käsivoide(tytär valisti, että kehuttu nuorisolle suunnastussa Demi lehdessä), kaksi kerää Regian Bamboo color lankaa, ihanainen kirja ja kesäinen kortti tervehdys. Kiitokset Kristalle Valkeat langat blogiin !

Langoille jo etsinkin sukka ohjeen ja se päätyy luultavasti KyJy listalleni jossa on vielä tilaa. Samoin kirjasta joku malli voi päätyä vielä samaa projektiin jos löydän hyvän langan. Ja käsivoide menee käyttöön heti tänään saunan jälkeen.

Tuosta Lapin reissusta kirjoittelen vielä ihan oman postauksen kuvien kera, kun olen käynyt kaikki yli 1400 kuvaa läpi jotka järkkärillä tuli napsittua. Ymmärtänette varmaan etten vielä ole siihen ennättänyt keskittyä, pari maistiaista kuitenkin.

Tämä aivan hurmaava eläin ja hänen sukulaisensa pitivät meidät Itä-Suomen asukin aivan kikseissä koko viikon.
Tiedän, eihän se Lapin eläville ole välttämättä kuin joka päiväinen teiden tukko mutta meille se oli sympaattinen otus olipa se sitten keskellä maantietä tai samalla luontopolulla kuin me, niin kuin tässä.

Ja vaikka en itsekkään ole etelästä ja olen jonkin verran metsissä liikkunut, niin näissä maisemissa tunsin olevani keskellä, ei mitään.Minun mieleni lepää. Ja palaan vielä näihin maisemiin uudessa postauksessa. Ehkä jotakuta teistäkin kiinnostaa käydä melkein Lapissa, ainakin mielikuvissa.

KyJy tarinaakin yritän saada. Huomenna tosin suunnitelmissa päivän visiitti vanhempieni luona palauttamassa lainassa ollut matkailuauto. Eli seuraava päivitys menee loppuviikkoon.

Mut ens kertaan...

6 kommenttia:

 1. Ihanan väristä tuo Kristalta saamasi lanka! Muutenkin kyllä kivan paketin sait. Luontokuvat ovat kyllä kauniita. Minä en ole vielä oppinut niitä ottamaan vaikka eilen yritin kuvailla meidän hassuja kesäkurpitsan kukkia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään luontokuvia oikeasti osaa ottaa. Ekaa kesää meillä tuo järkkäri on ja aika paljon käytän kameran valmiita ohjelmia. Mutta minun julkaisu kelpoiset valokuvat perustuu siihen että kun 1400 kuvaa ottaa samalta reissulta niin kai niistä jokunen onnistuu. Tässä tapauksessa määrä korvaa laadun. Hih.

   Poista
 2. Kiva kuulla, että reissu oli onnistunut! Ja pakettikin löysi perille, hyvä juttu =) Minä tykästyin itse tuohon käsivoiteeseen, kun sain sitä viime vuonna SNY:ltäni. Olen sen jälkeen sitten sitä ostanut, täytyykin nämä työvälineet eli kädet pitää rasvattuna ;) Jään odottelemaan Lapin kuviasi. Meidän viimeisestä Lapin reissusta tulee elokuussa 12 vuotta. Olimme nimittäin häämatkalla Sallassa ja varmaan puolet sen reissun kuvista sisältää poroja =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa käsivoidetta. Ja langasta on tulossa sukat, vartta jo aloitettu. Mekin kävimme Sallassa mutta aamulla satoi vettä joten sieltä ei varmaan tullut kuvia montakaan. Täytyy tutkailla tuo kuva saalis...

   Poista
 3. Tuntui kuin itsekin olisi käynyt pikaisesti Lapissa , kun matkakertomustasi luin. Hyvät kuvat ja matka eloisasti kerrottu. Antoisa matka sinulle ja perheellesi ollut, hyvää kesän jatkoa sinulle. T.Eijanen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Eijanen! Pidimme reissusta. Minä toivon vielä palaavani niihin maisemiin. Mutta voi olla että vasta kun voimme tehdä reissun yhdessä mieheni kanssa ja teinimme ovat jo täysi-ikäisiä ja voivat jäädä kotiin.

   Poista