maanantai 1. huhtikuuta 2013

Kevät on tullut meillekin

Hip hei, kevät on tullut meillekin. Ulkona on melkoisen lämmin näin päivällä ja lumi sulaa lähes suhinalla.


Ja valokatteen reunalta tippuu vettä...Kauneimmat jääpuikot ovat jo sulaneet, enää on vain rippeet. 


Lumikenkä kävely sujui näin sinisen taivaan alla.


Ulkoiltu siis on sen verran kuin olemme suinkin ehtineet.  Paljon muutakin pääsiäiseemme on kuulunut. Ja jotain suunnittelematonta. Perjantai alkoi päivystyksessä kuuden tunnin odotteluineen ja tutkimuksineen. Tyttäremme elämä naisena ei ole edes näin nuorena helppoa. Ja uusinta käynti vielä lauantaina parin tunnin verran labra kokeissa mutta onneksi sen jälkeen voimme jatkaa pääsiäisen viettoa levollisin mielin. 
Lisäksi näinä pyhinä on ehditty von Hertzen Brothersin keikalle, vietetty elokuva iltaa lasten kanssa, oltu päivä mummolassa, tehty autokaupat, maalattu vessan seinät ja tehty hiusten värjäys kokeiluja.

Kool-aid värillä cherry saa tälläistä jälkeä

Tässä siis tyttäremme

Kevään innoittamana piristin myös blogini ulkoasua. Taustakuva on makrokuva rairuohosta :)
Käsitöihin olen kerennyt paneutumaan valitettavan vähän mutta onhan tätä päivää vielä jäljellä. Ehdin virkkaamaan maton tekeleeni loppuun. Jos vaikka saisin vielä tänään sen kostutettua ja venyteltyä mittoihinsa ja alku viikolla vielä kuvattua tännekin. 
Huomenna alkaa arki ja yö(k)vuoro. Kaiken tämän hässäkän keskellä kaipaan tasaisempaa arki rytmiä sopivalla liikunnalla höystettynä. Sivujen trimmaus projekti kärsii näin pitkinä pyhinä, pöh.
Kesää kohti iloisin mielin. Iloista ja aurinkoista viikon jatkoa!

8 kommenttia:

 1. Kurja joutua jonottamaan päivystyksessä pääsiäisenä, jos se nyt koskaan mukavaakaa on :(

  Meilläkin on kevät: loskaa, loskaa ja loskaa. YÖK! Tulisipa kesä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli niin paha tilanne että pääsimme jonon ohi. Kuinkahan kauan olivat ne jotka odottivat normi ajan? Huh.
   Kyl se kesä tulee, ihan valmana.

   Poista
 2. Kylläpä te olette ehtineet vaikka mitä! Tuo päivystysreissun murheineen olisi varmasti voinut jättää väliin. Hyvä jos kaikki on ny kunnossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kunnossa on. Ja toivottavasti viimeisen kerran tuon vaivan takia päivystykseen joudutaan. Naisten elämä on joskus kivuliasta...

   Poista
 3. Tuskallisen hitaasti tuo kevät kyllä tuntuu tulevan. Tänäkin aamuna pakkasta 7 astetta, ei ole huhtikuista ilmaa se. Haluaisin päästä aloittamaan työmatkapyöräilykauden, mutta pääsiäisen aikuisen pitkän lenkin perusteella en kyllä vielä uskalla pyörän kanssa liikenteeseen lähteä, niin liukkaassa kunnossa tiet vielä ovat. Ehkä sitten ensi viikolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kyllä periaatteessa ajan pyörällä talvellakin mutta meillä päin traktorikuskit eivät ymmärrä että pyörätietkin olisi hyvä olla aurattu puoli kuudenaikaan. Siksi työmatkapyöräily jää vain satunnaiseksi lumiseen aikaan. Kohta sitäkään teko syytä ei voi käyttää :)

   Poista
 4. On se kumma, miten kauan saa yleensä päivystyksessä jonottaa.
  Hitaasti mutta varmasti näyttää kevät tulevan, päivällä on lämmintä ja yöllä pakkasta. Onneksi on kuitenkin mainiot ulkoilusäät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yli kymmenen oli tänäkin aamuna pakkasta. Liikaa, näin huhtikuussa. Mutta hyvää kannattaa odottaa,

   Poista